Oprindelse

Hvordan opstod klubben

D. 6. april 2007 kørte jeg på min nyerhvervede Honda Deauville, årgang 1999 fra Gentofte og hjem til Hjørring. Der var 6 grader og nordlig kuling. Så selvom den kørte fantastisk blev det henad vejen en kold fornøjelse, men hjem kom jeg og  efter at have stået under den varme bruser en halv times tid, så måtte jeg ud i garagen og se vidunderet.


Forår 2008 ville jeg gerne dele min begejstring for Deuauvillen med andre ….der måtte være andre med god smag for en mellem touring cykel, letkørt og med en behageligt siddestilling og kræfter nok til at være med i trafikken og nyde turen, såvel kort som lang og med en motor der havde bevist sin kvalitet.


En kontaktannonce i Touring Nyt gav mig kontakt med 10 Deauviller´s og fik arrangeret et Deauville Meeting i Lønstrup i maj 2008, hvor vi var 6 DV der mødtes til en tur i Vendsyssel + socialt samvær en weekend. To af dem Markku Linna og Hardy Ibsen kom fra Bornholm.

Søndag morgen med morgenkaffe og rundstykker. Farvel og tak og det gør vi aldrig mere ….eller skal vi prøve igen ….


Det var en lille succes og siden har vi mødtes flere gange og fået flere og flere medlemmer og er i dag oppe på 29 DV…….. flot.


Min oprindelig ide var og mødes 2-3 gange årligt i forskellige dele af landet og ved hjælp af lokale køre ture i nye og spændende landskaber, derudover socialt samvær og være hinanden behjælpelig med gode råd og erfaringer, og der står vi også i dag, uforpligtiget og ingen kontingent og administration.

Vi har en medlemsliste med navn, adresse, tlf. og mailadresse og så er det med at komme frem med ideer og forslag.

Jul og nytår sender jeg en hilsen til alle og tidlig forår sender jeg en opfordring til og komme med tur forslag til den kommende sæson.
Gunnar Møller Sørensen

Højvangen 10 A

9800 Hjørring tlf. 42181996

mail gunnarsoerensen@has.dkDeauville