Touring Campen

Touring Camp d. 25-26 maj

Jeg bestilte hytter på Campen den 1. jan kl. 5 min. over midnat. Vi ville være først ude.

 

Vi mødtes fredag eftermiddag på Campen hvor vi fik anvist vore 3 hytter. Herdis og Otto,  Benny og Gunnar og i den sidste mig selv sagde hunden. Min kone, datter og barnebarn kom lørdag eftermiddag, og så var den hytte fuld.

 

Fredag aften fik vi aftensmaden på Campen med dertil hørende øl og vin. Der var liv og glade dage, da CX klubben havde generalforsamlig samme weekend.

 

Om lørdagen startede vores fællestur kl.11 hvor Jørgen fra Hammel ankom lige på slaget.  Vi kørte en lang tur rundt på Mols hvor vi kom både til Rønde, Knebel, Sletterhage, Fuglsø, Ebeltoft, maritime Øer, det så mere eller mindre forladt og tomt ud. Derefter af små veje til Tirstrup, hvor vi ville have kaffe, der var desværre ingen steder hvor det var til at opdrive, så Herdis gik til bageren, og vi kørte tilbage til Campen for at drikke kaffe og spise kage.  Jeg tror vi fik kørt lidt over 120 km.  Jørgen kørte hjem efter kaffen til gengæld kom Arne for at slå sit telt op. Aftensmaden fik vi også på Campen, de har et udmærket køkken med nogle voksne portioner til sultne motorcyklister. En pils og lidt rødvin gled også ned.

 

Vi snakkede lidt om hvordan og hvorledes med vores hjemmeside, og resultatet ser i her.

 

Så oprandt søndagen og efter morgenmaden begyndte folk at køre hjem, efter en hyggelig weekend.

Jeg og familien blev til mandag, så vi var både i Djurs sommerland og nede for at se fregatten Jylland.

 

Med venlig hilsen og på gensyn en anden god gang.

 

Johanne og Kaj.

 

Deauville