Referat fra sommertur 2021

Deauville sommertur 2021

 

Kære Deauviller´s


Sommertur d. 4-5 og 6 juni.

 

På årets sommertur deltog der 16 medlemmer på 12 Mc’er.

Vi boede hos Henning og Jytte Bitch på deres kunstnerhjem i Uggerhalne nord for Ålborg

 

Vi mødtes fredag eftermiddag til kaffe og kage og til aften aftensmad som Henning stod for.

Henning holdt et foredrag om turen hvor Henning og 2 andre prøvede at slå rekorden med at slå rekorden op ad på Mount Everest på motorcykel. Derefter social hygge.

 

Lørdag morgenmad og madpakke smøring – derefter startede den planlagte tur i området. Vi startede hos Jørgen Larsen i Brønderslev som har en privat samling af Knallerter, MC, Biler, Traktorer, Radio omm. Det var et spændende besøg hvor værten gik meget højt op i sin samling. Vi havde kun 1,5 time inden vi skulle fortsætte.

Derefter en tur over Hals og med færgen sydpå som Hans fixede J og videre til Lille Vildmose hvor vi indtog vores frokost. Videre sydpå til Madum Sø hvor vi fik en velfortjent is, derefter en tur gennem Rold skov og Rebild bakker inden det gik hjemad til Vodskov

En tur på 186 km. i rigtigt godt vejr

 

Om aftenen en 3 retters menu som Henning og Jytte stod for. Derefter socialt hygge hvor vi også blev underholdt af 2 unge Italienere på forskellige instrumenter samt Christian der kunne give et nummer på guitar. Vi fik igen besøg af vores æresmedlem Gunnar

Formanden holdt sin beretning om året der var gået og en snak om næste års tur som godt kunne blive en tur på Fyn som vi endnu ikke har besøgt.

Formanden blev genvalgt

 

Vores kaffetur den sidste søndag i August (29-08) prøver vi at arrangere ved spejderhytten i Ry. Kaj Jakobsen vil undersøge om det er muligt.

 

Søndag morgenmad og hjemtur

 

Jeg vil sige specielt tak til Henning og Jytte for et behageligt ophold på jeres ejendom. Det var både spændende og afslappende at være hos jer.

Tak for god forplejning og underholdning

 

Mvh

Formand

Thor Christiansen

Deauville